Annons
Annons

Vårtecken i studion

Jag har minst sagt abstinens efter nya sprudlande energier i mitt hem, men också i min studio. Efter årets inventering i går passade jag på att byta ut skivorna där jag har produkter och min rekvisita. De vitmålade hade länge känts ofräscha och jag kände för en mjukare ton och mer gedigen materialkänsla så ersättaren blev vit-oljade ekskivor. Känner mig supernöjd!

Annons

Studio_matbord_Daniella WitteStudio_blommande rosenkvitt_Daniella WitteStudio_Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Finns inget härligare än när man efter en storstädning unnar sig ett nytt och fräscht blommande blickfång. Åkte ner till vår lokala blomsteraffär och köpte ett knippe favoriter för årstiden. Blommande Rosenkvitten. Den har en alldeles lagom balans mellan blomma och gren och ger den där naket skira känslan som jag vill åt så här års.

Med tanke på min trendspaning i går så tycker ja att mitt val av färg på blomma i kombination med kopparytan på bordet känns mitt i prick, eller vad säger ni ?

/D

DELA (38)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar