Annons
Annons

Veckans bild | I vårens tecken

Veckans bild _ mateus_forberedelserFoto | Daniella Witte

Ja, den här veckan har verkligen gått i vårens tecken. Jag och Maria åkte till vår fina plantskola i Löddeköpinge och plåtade vårinspiration för Elle Decoration……………. och ett annat uppdrag i vår/sommar-tema som vi samtidigt förbereder den här veckan, är inför färden till Stockholm på Söndag. Det är Mateus showroom som ska inredas och stylas till deras pressvisning då dom kommer visa nyheter för vår och sommar. Den ska äga rum på Tisdag då jag också är på plats.

Annons

Här får ni i veckans bild en liten sneak peek för vad som försiggår bakom kulisserna 😉

/Daniella

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar