Annons
Annons

Veckans bild | Magik i orangeriet

I skrivandes stund är jag på väg upp till huvudstaden över dagen för ett jobbmöte. Och det är väl så den här veckan har sett ut. Jag har åkt hit och dit för att mitt jobb har krävt det, vilket just nu ger mig mycket energi.

Annons

Host_loddeplantskola 1Foto | Daniella Witte

Det blev tidigare i veckan bland annat ett snabbt besök på Lödde plantskola. Ett måste när jag är där är att gå in i deras magiska orangeri. Det blev en snabbis, max 5 minuter, som jag befann mig där och ändå infann det där lugna lyckoruset genom kroppen som jag alltid får på den platsen.

Det blickfång som berörde mig mest med sitt ljus, är det som också fick bli veckans bild.

/D

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar