Annons
Annons

Veckans bild | Mateus porslin

Just nu sitter jag i slutet av min planering för Mateus showroom som jag fått uppdraget att inreda & styla inför deras pressvisning den 17/11.

Jag är helt uppe i det och tycker det ska bli super-inspirerande att få tolka deras fina porslin på mitt sätt.

Annons

karta 10 bild 1Foto | Denise Grünstein för Mateus

Porslinsföretaget Mateus har alltid varit duktiga på att med omsorg välja sina fotografer. Denise Grünstein har alltid fascinerat mig och den här bilden älskade jag vid första ögonkastet när den kom i samband med Mateus nyhetslansering för ett gäng år sedan.

Nu bär det snart av på matkväll hos köksföretaget Kvänum. Mer om det får ni i morgon!!

Kram D

DELA (32)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar