Annons
Annons

Veckans bild | Rimfrost

Veckans bild RimfrostFoto | Daniella Witte

För exakt en vecka sedan när vi var på väg till Växjö såg landskapet ut så här. Jag var bara tvungen att be min man stanna längs vägen så jag kunde fånga det vackra som jag visste kanske bara skulle få vara kvar i ett dygn.

Annons

Den första rimfrosten hade anlänt som sedan skulle följas av ett minst sagt mega-snökaos i södra sverige.

/D

DELA (21)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar