Annons
Annons

Veckans fina paket

I veckan kom det levererat fina paket. Välkomna allihopa på sitt inspirerande vis.

3 Veckans fina paket2 Veckans fina paket

Från IKEA kom boken om Ingegerd Råman och hennes kollektion VIKTIGT, som släpps i Maj. Boken är verkligen lika enkel och vacker som hennes design, och som henne själv också för den delen. I ett annat paket fick jag en välskapt ljuslykta i design av Skruf glasbruk, från Rum 21 och i det tredje två skålar ur serien Kastehelmi från Iittala, med avsändare Royal Design. TACK SÅ MYCKET allihop!!

Annons

1 Veckans fina paket

Foto | Daniella Witte

Och sist men inte minst denna vecka kom solen, verkligen som skänkt från ovan. Tack så hjärtligt för det sol, säger jag.

Sol till er! /D

DELA (14)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar