Annons
Annons

Veckans höjdare

Hej på er! Hoppas ni har haft fina helgdagar. Advent tycker jag absolut är den bästa höjdaren den här veckan. En fantastisk helg som alltid bjuder på mycket värme och stämning.

Utöver den kommer här ett gäng andra inspirerande finheter som fallit mig i smaken……

Annons

NORM-ARCHITECTS_KINFOLK_55-900x1371

Världsklass! På Strøget i Köpenhamn hittar vi veckans, överlägset mest tjusiga kontor. Norm Architects ligger bakom projektet, som de ritat för Kinfolk. Se alla bilder här!

.b15efe6a95ccb9124597a04c597376f5

Trendsäkert! Med den ”mer ombonade” trenden som växer inom inredningsvärlden, ger det ena det andra…. Böljande, svepande och alldeles underbara textilier kommer vi absolut vilja inreda våra hem med mer framöver. Bilderna som fantastiskt duktiga Tina Hellberg stylat för Elle Decoration talar i allra högsta grad för detta. Se den ljuvliga bildserien här, som är plåtade av Per Ranung!

Morgonstund

Hållbart! Själv tycker jag morgontimmarna är de mest njutbara på hela dagen. Därför föll jag extra mycket för dessa superfina bilder stylade av begåvade Josefin Hååg. Tycker hon har tolkat den på ett skönt och inspirerande vis med trärena möbler och keramik i brända toner. I bilder för JM´s blogg Hitta hem. Foto: Emily Laye

wallpaper_martinreda_1

Magstarkt!! -Ja minst sagt om ni frågar mig. Höjdaren här är Maritn Wendelbo och hans ”Veckans diss”, som lyfter en glasklar kopiering av en hel tapetkollektion. Eftersom jag själv stylade och plåtade bildmaterialet till originalet Skog, designad av ingen annan än Sandberg Wallpaper, berör detta mig extra mycket. -Eco Wallpaper…….vart ville ni egentligen komma med er kopierade kollektion Nature?

5751955

Stilfullt!! En interiör som jag stannade vid en extra stund den här veckan var den här vackra lägenheten som Entrance mäkleri har till salu. Golvet och takutsmyckningarna är detaljerna som får mig att smälta. Så fint!

13961_4cfec1d06c-november-201639821

Coolast!! Skulpturer av olika slag tilltalar mig väldigt mycket just nu. De bryter liksom av alla perfekta linjer på ett skönt sätt. Dessa supercoola ljusstakarna från Artilleriet fick jag syn på härom dagen och i samma ögonblick åkte de rakt in i min önskelista.

Njut nu av 1:a advent och allt vad den kan innehålla!

/D

 

 

DELA (44)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar