Annons
Annons

Veckans höjdare

Veckan som gick inspirerade mig bl.a till härliga festligheter och ny väggfärg till mitt eget hem…… Utöver det har jag samlat på mig några andra inspirationskällor som stuckit ut lite extra……

bella o nicky primates_1

Nytt!! Att jag fastnade för min syster Isabella Witte och Nikki Taylor`s nya print´s Primates är väl inte så konstigt då jag själv både stylat och plåtat bilderna. Lyfte dem på release-dagen men känner att de är mer än väl värda att rikta ljuset mot en gång till. Kampen för Orangutangernas överlevnad. 10% av försäljningsvärdet går till WWF. Mycket fint syfte och en alldeles perfekt julklapp!!

Annons

Skärmavbild 2016-12-05 kl. 09.02.30

Materialval! I senaste Elle Decoration har Lo Bjurulf gjort ett fantastiskt inspirationsjobb med en kombination av materialval som jag blir helt knäsvag av. Älskar både nyanserna och strukturerna! Är för övrigt evigt tacksam över att få jobba under samma tak som så begåvade skapare som Lo. Det är verkligen en ära ska ni veta! Foto: Stellan Herner

November-201640500

Detaljerna! Nu inför jul tycker jag att det är extra mysigt att lägga mer fokus på köket. Artilleriet´s köksbutik The Kitchen som just nu verkar stå i maxad julstämning, erbjuder alltid de finaste detaljerna till hemmets hjärta.

Kitchen-and-beyond-23

Mer kök! För någon vecka sedan lyfte jag nya köksbutiken Kitchen & Beyond. En tillsynes vacker butik & showroom som måste besökas snart. Kolla bara en det vackra kaklet. I veckan kom det upp nya inspirerande bilder av duktiga Fanny Hansson .

HOME_cover.jpg-900x1172

Boksläpp! Stylisten Emma Persson Lagerberg och fotografen Petra Bindel släppte i veckan sin första bok. Home heter den och innehåller  en samling bilder från från deras jobb de senaste 10 åren. Utan att ha tittat i den själv är jag säker på att den levererar massor av inredningsinspiration.

sibast-furniture-2

Hållbar design! Danska designföretaget Sibast furniture kom till min kännedom tidigare i år. Vansinnigt vackra möbler som tilltalar mig väldigt mycket i sin tidlöshet och kvalitet. För mig är hållbar inredning ett stort fokus vilket jag gärna vill förmedla vidare till er läsare. Slit och släng är inget som är bra för någon levande varelse på denna planet……..

I mitt senaste jobb för Elle Decoration hade jag med Sibast stolar. Ta gärna en titt på den här!

saffransbullar-mandelmassa-vit-choklad-advent-jul-lussekatter

Mumsigast! Och slutligen avslutar jag denna höjdarlista med de godaste saffransbullarna man kan tänka sig. Made by grymma matkreatören Diana! Läs receptet här!

/Daniella

 

DELA (58)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar