Annons
Annons

Veckans höjdare

 

Det märks verkligen att julen börjar närma sig och med det vad vi alla lägger vår tid och fokus på just nu….. Även hos mig ligger intresset där men jag har för det samlat ihop några fina inspirationer som har förhöjt min vecka! Hoppas ni ska gilla dem.

Annons

Bemz_trendenser

Ny soffa! Bemz har gjort fina samarbeten med både Pella och Frida. Jag gillar deras affärsidé starkt och blev grymt sugen på den här ljusgrå sammet- klädseln som Frida valde till Ikea-soffan Nockeby. Foto: Bodil Bergqvist

051216_4

Juldekoration! Det svämmar verkligen över med juldekorationer i bloggvärlden just nu. Härligt att se allas kreativitet flöda. En av mina absoluta jul-höjdare är Fabulous Goose. DIY-kit i skandinavisk och modern förpackning!

Alcro_dusty_deco_11

Hemma hos! Ägarna till kanske Stockholms mest kända vintage-butik Dusty Deco öppnar upp sitt hem i senaste numret av Alcro trend. Skoj att se ett riktigt personligt hem som detta. Hela reportaget hittar ni här!

Skärmavbild 2016-12-11 kl. 17.43.18

Ljus! Snyggaste belysningen jag sett på länge inspirerade Jenny Hjalmarsson Boldsen med i sitt Instagramflöde. Vart den kommer ifrån vet jag tyvärr inte så det får Jenny själv svara på.

Stockholm by nitgt

Hälsa! Mitt bästa sätt för att hålla min kreativitet vid liv är att äta hälsosamt och röra på mig. För att inspirera er läsare till ett hälsosamt liv, med kreativitet i fokus, kommer ni under våren 2017 få följa med mig i min löpträning i den vackra natur som jag omger mig av.

Den 7:e Maj har jag anmält mig till Run Stockholm och ingen mer än jag, hade tyckt att det hade varit fantastiskt skoj om ni läsare ville springa genom Stockholms vackraste stråk med mig. Mer info kommer längre fram.  Tveka inte att anmäla er här! 

 

Vi ses!

/Daniella

DELA (50)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar