Annons
Annons

Veckans höjdare!

Inspirationen den här veckan har susat förbi väldigt snabbt eftersom jag haft fullt fokus på ett inspirationsjobb för Elle Decoration. Ett gäng bilder lyckades ändå sparas i min ”höjdare-mapp” så här har ni dem. Veckans höjdare!

Annons

hmprod-5

Vårboost! Den här super-härliga bäddningen bjöd HM Home på från sitt sprillans nya vårsortiment. Krispiga gröna och rosa inslag kommer vi garanterat få se mer av under 2017 och då framförallt de kommande ljusa månaderna av året.

Northern lighting_Daniella Witte

Belysning! Åh, så fina lampor Northern lighting visade i ett pressutskick den här veckan. De mest tilltalande i min ögon var definitivt dem här godingarna. De snyggt stylade bilderna gör inte känslan mindre inspirerande om man säger så. Utmärkt jobbat Per-Olav!

jordärtskocka.2

Mums! Jag letar nya recept varje vecka och är utöver inredning och vackra miljöer, oerhört intresserad av bra och vällagad mat. I stor och smått. Åsa gjorde Jordärtskockschips som såg galet goda ut. Måste testas till fredagsmyset nästa helg!

bloomingville-ss17-husligheter-5-2

Mysiga grejer! Tycker Bloomingville nyhetslansering utstrålar en trygg och mysig känsla med sina produkter. Allt från fint porslin i brända toner till mjuka väggbonader och inbjudande sittmöbler. Själv föll jag för den här dagbädden eftersom jag just nu gillar  lite ”runda och bulliga” möbler. Tipstack till duktiga bloggerskan Maria som också bjöd på fler mysiga inspirationsbilder från företaget.

Kitchen_compact living_Daniella Witte

Compact living! Av någon anledning är jag svag för hem med smarta lösningar på liten yta. Tycket att den här lägenheten var en superbra inspiration på hur man kan inreda ett mindre boende.

F1542-041-1

Blommigt! Jag investerade nyligen en blommig klänning som jag tänkte ha på mig när jag ska upp till Stockholm i morgon.  Gillar verkligen den jätte mycket och känner nu att mer blommigt ska få flytta in i min vårgarderob. Den här galet fina blusen från Ganni ligger högt på listan.

strenghielm_marrakech_jotun.2

Interiör! Jag tittar titt som tätt in hos Mari och hennes ljuvliga hem. Den här veckan har det blivit några gånger extra eftersom jag varit grymt nyfiken på hennes ommålning hemma. Hon har gått från helgrått till en nu lite varmare känsla.   Det är Jotun´s populära mineralfärg som fått äran att klä väggarna hemma hos Mari. Här i den vackra nyansen som heter Marrakech. Snyggt!!

Nu måste jag pinna i säng så att jag kan vakna upp pigg inför morgondagens resa till Stockholm!

Vi ses där! /D

DELA (79)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar