Annons
Annons

Veckans höjdare

En höjdarvecka för mig betyder i största allmänhet en god balans mellan jobb, inspiration, hälsa, vänner och familj. Det har varit en intensiv vecka där jag och min man avlöst varandra med resor i jobbet. Trots det måste jag ändå säga att jag denna söndag känner mig nöjd över att ha njutit och varit närvarande i mina livsfokus trots högt pussel och tempo. En god och realistisk, ömsesidig planering, i kombination med bra sömn tror jag är grunden så nu är det bara att köra vidare i dessa positiva banor. Eller vad säger ni? Har ni hunnit komma in i några bra rutiner för 2017?

Nu kör vi dem mest inspirerade höjdarna den här veckan. Hepp!

Annons

IMG_3852

Lyckat samarbete! Kakan Hermansson + Artilleriet = Sant…. Förutspår att detta samarbete bara kan bli en succé. Två inspirerande namn gör produkter som ligger helt rätt i tiden. Inspirationen till Kakan´s konstföremål är enligt henne själv en kombo av marmorns historia och keramik. Läs mer om Kakans intressanta berättelse kring samarbetet här!

IMG_3848FERM_Living_StorageIMG_3847

Inspirerande bilder! Ferm Living släppte i veckan sina nyheter och pressbilderna var i vanlig ordning super-fina. Gillar speciellt vitrinskåpet som faktiskt var en nyhet förra året.

Tänk om fler företag bara hade förstått vikten av att anlita en duktig stylist och fotograf……. Se fler av Ferms härligheter både här & här!

IMG_3853IMG_3854

Fokus hälsa! Löparskorna är numera alltid nerpackade när jag reser. När jag var i Stockholm passade jag och min alltid så inspirerande och energigivande kompis Björn ( denna skånepåg och hans fina och lika skånska fru Cecilia arrangerar hela loppet ⭐️ ) på att provspringa loppet Run Stockholm som har sin start den 7/5 och där jag är en av inspiratörerna.

Det var grymt energigivande att möta gryningen genom alla vackra och varierade miljöer som den 1 mil långa rundan hade att bjuda på. Är NI sugna på att springa med mig kan ni anmäla er här med koden #TEAMWITTE . Tveka inte!! Målet för mig är bara att sprida energi och att ha kul!! 🙂

KroppsbyggarenDapperey_Foamroller

Och på tal om träning! Ämnet ligger högst på modet just nu och vill ni smycka ert hem med granna träningsdetaljer som matchar inredningen ska ni kika närmare på både Tingest och Dappereystore . So hot!

1-acnestudios-prefall2017-900x1350

Mode! Just nu funderar jag på vad jag ska ha på mig på galan –Elle Decoration Swedish design Awards ….. Acne Studios har alltid stått för en framtida inspiration vilken jag tycker är bra och tar till mig. Ett exempel är när Acne Studios designer Jonny Johansson ritade dam-kollektionen pre fall inför nästa höst och då insåg han att bland de 70-tals inspirerande plaggen hade designat en kollektion åt Bobby Gillespie. Könsgränserna för mode lät han därmed suddas ut ännu ett steg genom att låta den 55-åriga Gillespie modella för hela kollektionen. Coolt och inspirerande tycker jag!

OsloDesignFAir_Styling-Kirsten-Visdal-Photo-Margaret-M.-De-Lange01

Färginspiration! Pella visade superfina inspirationsbilder från Oslo Design fair. Älskar den här bilden som ger en skön känsla av material, nordiskt ljus och avslappat livsstils-tänk. Gult som aldrig personligen varit en favoritfärg får verkligen sitt rätta forum här. På mässan kommer vår svenska och folkära stylist Tina Hellberg hålla föredrag om ”en stylist´s vardag”. Hade så gärna velat lyssna på hennes föredrag.

590564159056255905603

Inspirerande hem! En ägare till denna lägenhet fick dessa grymt snygga bilder till sin försäljning. Plåtat av Anders Bergstedt för Entrance mäkleri. Se alla bilder här!

/D

DELA (36)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar