Annons
Annons

Veckans höjdare!

Förutom allt annat fint som jag skrivit om på bloggen den här veckan finns det några andra godbitar som jag gärna delar med mig av. Veckans höjdare här ni här!!

JM_Premium_Ramse_Daniella Witte

Inredning de´lux! Tjusigaste inredningen stod Marie Ramse för när hon visade upp bilderna från JM´s nya premiumlägenhet. Verkligen superfint alltihop! Foto: Emily Laye

Annons

Granit_linnekuddar_Daniella Witte

Linne-gos! Granit´s kuddhav av deras härliga linnekuddar fick mig att längta till sommaren och vår utomhus-lounge där vi brukar bulla upp med just linnekuddar i närliggande nyanser. Så rent, mjukt och lätt!

sotpotatis-recept-sotpotatissoppa-vegetarisk-soppa-vegansk-mat0D1A1007

Ett värmande inslag! Inget är väl mysigare än en en god varm soppa så här års. Diana´s sötpotatis-soppa med hasselnötter blev en riktig favorit den här veckan. Mums!

Tavollobasso bord_dimore studio_daniella Witte

Runda bord! Med förkärlek till runda bord får veckans snyggaste gå till Dimore studio`s Tavollo Basso 055.

ire_como_soffa

Ny release! En höjdare som jag missade i veckan var releasen av Iremöbler´s nya soffsläpp som ägde rum i Pom & Flora´s . Det var charmiga soffan Hanna designad av Emma Olbers och min favorit (den på bilden), Como som har skapats av designern Mattias Stenberg. Tack till kära Helena för lån av bild!!

IMG_3882

Vida ben! Den här veckan har jag återkommande gått och tänkt på dem här coola jeansen från Rodebjer. Vida ben tror jag med största sannolikhet kommer bli signumet för min ”vår-style” 2017. Älskart!

kok_wisteria_svart_0271-1024x745

Vackert Solskydd! Slutligen vill jag höja begåvade Emma von Brömsen och hennes samarbete med Sandatex. En rullgardin-kollektion i fina mönster. Gillar här mixen mellan det stilrena köket och hennes botaniskt romantiska mönster. En superfin kombination!

Kram Daniella

DELA (69)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar