Annons
Annons

Veckans höjdare

Semester, men trots det har jag haft hyfsad koll på vad som hänt därhemma. Det kan jag tacka jetlagen för.

Direkt från galna Las Vegas. Här kommer mina veckans höjdare!

Invitation_FRAMAxDRYSTUDIOS

Perfect combo! Frama och Dry Studios går ihop i ett samarbete. Den 23 februari flyttar Frama in i Dry´s lokaler med sin fantastiska design. Senare i vår kan man även kunna se Dry Studio´s gästspela hos Frama i Köpenhamn. Detta kan inte bli annat än lyckat och en fröjd för ögat!

Annons

Pour_03_1000

Vackraste keramiken! Tipstack till Anette som i veckan visade den här makalöst fina keramiken. Pour Pitcher and Bassin heter den och finns i alla vårens finaste nyanser. Gillar personligen skålen i sitt råa uttryck.

Processed with VSCO with f2 preset

Designduons snygga kontor! Jag har följt deras kontorbygge med spänning via sociala medier. I veckan öppnade dem äntligen upp dörrarna till det till synes snyggaste designkontor jag har sett på länge. grymt jobbat Louise Liljencrants och Hanna Wessman!

LOUISE_8937

Köksdrömmen! I samma veva som att tjejerna ovan öppnade upp sitt designkontor hade Louise Liljencrantz (Creative Director) premiär för sin nya webbsida. Där kan man se flera imponerande jobb som hon gjort. Jag föll för det här köket som direkt hade fått flytta in hemma hos mig. Så himla vackert!

MG_1125_Snapseed-900x1350

Veckans frukt! Citronen har aldrig varit så poppis som nu. Att starta dagen med varmt citronvatten ger kroppen en välförtjänt hälsosam boost. Till kaffet på eftermiddagen vill jag sedan unna mig Malins underbara citronkaka. Älskar hennes mörka ton i bilderna som hon lägger upp på bloggen just nu.

ikea_beton_pa_hjul_inspiration_3

Veckans DIY! Att skapa sitt eget soffbord känns inte bara ekonomiskt smart, nej det gör det även ännu mer möjligt att ”skräddarsy” sitt bord precis exakt så att det passar till soffan och fåtöljen. Skivans material och mått bestämmer du själv och att använda hjul som ben har väl snarare blivit en klassiker än att vara en trend. Ett väldigt snyggt exempel på det hittar ni hos Ikea Livet hemma!

Skärmavbild 2017-02-19 kl. 17.52.41

Vårgarderobens snyggaste!! Det ska vara randigt i vår och med olika toner av rött som en tydlig accentfärg. Min fina vän Jenny Hjalmarson Boldsen driver butiken Studio Stilista och visar den stilsäkra vägen till min perfekta vårgarderob. Jag älskar randigt lika mycket som jag tokgillar dessa grymt coola brallorna. När jag kommer hem ska jag besöka henne och hennes alltid lika inspirerande shop som ligger på Råå utanför Helsingborg.

Kram D

DELA (86)
PINNA (9)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar