Annons
Annons

Veckans höjdare

Härligt att vara tillbaka med Veckans höjdare igen och i kväll med ett par riktiga godbitar som gjort mig så glad och varm i hjärtat.

Låt er inspireras!

Vårens styrke-höjdare! I kväll kan jag stolt berätta att jag tillsammans med mitt team och med bästa och fina Malin Ewerlöf sprang 10 fina men utmanande kilometer i en vacker och grymt kuperad bana i Stockholms innerstad tidigare i dag.

Annons

Det var väldigt tufft men jag klarade det och är i skrivandets stund full av ovärderlig energi som garanterat kommer hålla i sig några dagar till om jag känner mig själv rätt.  Run Stockholm som loppet heter har jag skrivit om en hel del både här på bloggen och i mitt Instagram-flöde. Ett lopp anordnat med 100% engagemang och positiv ambition, men framförallt med ett stort hjärta till att inspirera stora och små till att röra på sig i ett härligt sammanhang.

Vill passa på att säga TACK till mina kära vänner Björn och Cecilia för att ni gör verklighet av er passion som i sin tur ger en stor glädje till så många. Ni är bäst!

Veckans ljus! Snygga lampor har stor potential till att bli en fetisch hos mig. Då jag många gånger jämför dem med ett konstverk som är värda att investera i är det just nu bara plånboken som säger stopp….. Den nya lamp-kollektionen Kantarell av Falke Svatun Studio är verkligen i min smak och skulle vara fantastisk att investera  i någon gång i livet.

Veckans interör! Stylisten och designern Anna-leena Leino gjorde grafiskt och konstnärligt underverk när hon inredde den fina sekelskifteslägenheten på Nybergsgatan för Alexander White. Så underbart snyggt och personligt, tydligt signerat Anna-Leena.

Trädgård!  Jag upptäckte en fin trädgårdsblogg som heter Gardenflow. Den magiska tonen i bilderna fick verkligen mig på fall….

Och med premiär den här veckan öppnade supertrevliga TV-programmet Trädgårdstider upp med nya avsnitt. Min inspirerande kollega Malin var i vanlig ordning med och väckte trädgårdslusten i mig till liv på ett utomordentligt vis. Härliga tider!

Sommarfladder!  Efter den här veckan blir man med en stor dos mycket mer sugen på både tunnare och fladdrigare textilier mot sin hud. Inte sant? Hittade den här dressen i mörkaste blå hos Rodebjer.

Rum för alla! IKEA ställde ut på Festival på Salone del Mobile i Milano och gjorde det med fyra olika rum i olika karaktär. Den här bilden är från ”Room for Harmony” och är skapad för att i ett rum göra utrymme för just harmoni. Läs mer om detta här! 

Med smak av citron! Jag startar var morgon med ljummet citronvatten för att rena min kropp. I veckan testade jag att använda frukten till en smarrig kaka. Receptet hittar ni hos Babes in boyland!

Med detta i minnet ser jag fram emot en ny inspirerande vecka!

/Daniella

DELA (108)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar