Annons
Annons

Veckans höjdare

Vilken helg vi har haft! Här hemma har det varit kraftsamling utomhus så nu är poolen öppnad, första doppet taget och uteplatserna på god väg att kännas riktigt sommar-härliga.

Under den intensiva arbets-veckan som varit har jag lyckats samla på mig några fina höjdare från veckan. Varsågoda!

Annons

Till badrummet! Åh, så fint handfat jag såg hos Frida i veckan. Det här kommer från Svedberg´s och skulle verkligen göra det lilla extra i vilket enkelt badrum som helst.

Sommar feeling! Jag har redan bloggat om HM home´s sommarinspiration men kan bara inte låta bli att slänga in en till den här veckan. Älskar känslan av värme, avkoppling och vacker natur.

Soft oversize! Fastnade för den här stjortan från Figtny som enligt mig är ett perfekt sommarplagg för alla tillfällen. Så fräsch!!

Sova gott! Jag är nästan lite nojig om jag inte får sova min åtta timmar…. Det här sovrummet tillhör Lisa Robertz  och föll mig väldigt mycket i smaken. Det utstrålar ett lugn med en behaglig och enkel tyngd som jag gillar.

Trädgård! Så väl utvalt och handplockat på ett och samma ställe. De finsate trädgårdsdetaljerna hittar jag i Artillleret´s speciella Garden Essentials. Älskar att det utomhuslivet är här på riktigt nu!

/D

DELA (35)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar