Annons
Annons

Veckans höjdare

Veckans höjdare följer i dag upp en händelserik helg med bla ett besök på fantastiska Ven som i sig var en riktig höjdare.

Precis som Frida skrev så märks det tydligt att branschen vaknat till liv och att vardagen åter igen rullar på. Jag har samlat några intressanta spots från veckan som jag hoppas ni ska tycka är lika inspirerande som jag gör.

Annons

Galleridröm! I vårt vackra Norrland finns nu Galleri Utås till salu. Köparen får en stor gård till en nim summa pengar. Sannerligen en idyll och bland alla bilder på objektet föll jag pladask för själva galleriet som jag tycker ägarna fått till väldigt smakfullt och inspirerande. Foto: Fantastic Frank.

Färgtrenden VITT! Färgpenslarna med de mörkare kulörerna hann knappt torka…..  Att skapa inredningar av nyanser av VITT är just nu ett trendigt fenomen inom främst Stockholms-eliten av inredare och stylister. Här en fin bild från en av veckans mest ombloggade hemnet-objekt. Stylad av duktiga Josefin Hååg. Även Lotta Agaton visar upp sitt nya kontor i färgskalan och för att inte glömma nämna Annaleena som också skapat en drömstudio i vitt, TON-I-TON. Fint, men jag befarar att ”allt” vi kommer se i våra inspirations-flöden snart kommer se ungefär likadana ut, IGEN……  Hoppas jag har fel!

Färgtrenden 2018! Vitt må vara ett snyggt säkert kort men att experimentera med färg är det roligaste och mest utvecklande jag vet. Därför kommer jag besöka Jotun Lady`s utställning på Formex där de ska presentera deras färgkarta för 2018. Den här bilden grep sig tag i mig lite extra. Kanske för att jag är svag för grönt i kombination med brun-brända toner? Foto: Line Klein

Samarbeten! Det glädjer mig verkligen att fler och fler seriösa samarbeten mellan influensers och olika inredningsföretag. Ett lyckat sådant är exempelvis det mellan Maria med bloggen Husligheter och företaget Cottonmade. Kollektionens namn Cottonmade by Husligheter lanseras på Formex och hela samarbetet kan ni läsa mer om här!

Utveckling! Att se sina kollegor våga satsa och utvecklas i sin dröm är väl ändå det mest inspirerande som finns. Min kära vän och kollega Kristin och hennes parter Miranda är ett väldigt bra exempel på det. Deras företag For good luck  har gjort stora framgångar senaste året och nu investerar de i en fantastik lokal i Varberg som de i skrivandets stund är i full gång med att renovera. Missa inte att följa deras resa här och här!

CPH News! Köpenhamn som stad är en inspirationskälla som aldrig sviker och ett besök hos inredningsikonen Oliver Gustav är alltid ett måste när jag är där. Han levererar inrednings-magik som ingen annan. Nu är studion i full gång med att öppna nytt showroom, i nya lokaler. Ser fram emot när det öppnar i slutet av Augusti.

 

Nu ska jag packa bilen för att tidigt i morgon bitte bege mig till Grythyttan och den fina möbelfabriken som finns där. Katalogfotografering i tre dagar står på schemat. Ska bli så kul!!

/Daniella

DELA (47)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar