Annons
Annons

Veckans höjdare

Veckans höjdare börjar med inget annat än snygga inspirationer, men ger mig samtidigt en klar bild av vad som börjar bli ”mainstream” inom inredningseliten. Eller har jag fel?

piaulin-interiors-3a9d048f_w1440-640x853 Kollekted-By02-640x960

Både sveriges stylistgudinnna Lotta Agaton och norska duon Kråkvik Dorazio visar upp sina hem i två av Skandinaviens främsta inredningsmagasin. Alla bilder hittar ni här och här.

Annons

SoppamtillbehorFotoEmilyDahl-14

En härlig inspiration till höstens dukade bord med de godaste sopporna att servera därtill, finns hos Volang. Missa inte!

Babes_in_Boyland-Ljung_utflykt-4

Efter en minst sagt intensiv period……  Bloggen Babes in Boyland ger mig just nu en stark inspiration till att sträva åt ett ännu lite enklare liv där jag tänker att tid för återhämtning och familj gör mig lyckligare än ett ständigt jagande…. ,efter vad då kan man ju undra?  Det är hur som helst något magiskt med deras bildspråk når in och som för mina tankar i den riktningen.

 

nominera_arets_inredningsblogg_57fa909eddf2b31735ccbfa4

 

Låt den bästa bloggen vinna!! Nu är det dags för en ny framröstning av årets inredningsbloggare. Jag var med stor glädje en av de nominerade förra året och det ska bli hur spännande som helst och se vem det blir i år. Jag vet i alla fall vem jag ska föreslå till årets nominering. Tveka inte att göra det du med!

 

Barcelona-7_kristin-Lagerqvist-0945

Två inrednings-passionerade fotografer och bloggare på kurs med Pia Ulin i Barcelona. Kombinationen kunde inte bli bättre! Jag och Kristin fick lära oss massor av nytt och samtidigt chansen att lära känna varandra under ett gäng riktigt fina dagar i stan, vilket jag är innerligt glad och tacksam över.

I dag kan ni läsa en intervju som Kristin gjorde med mig till hennes populära söndags-inlägg som nu är igång igen efter sommaruppehållet. Så kul om ni ville läsa den!

 

Kram Daniella

DELA (80)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar