Annons
Annons

Veckans höjdare

Veckan som gick gav mig en början till lite behövlig distans och perspektiv på vart jag befinner mig i denna värld. Det är så lätt att bara rusa på i gamla hjulspår……. eller är det kanske inte så dumt att göra det?

Annons

Ärligt, hållbart och långsiktigt är viktiga ledord jag använder i min utvecklingsprocess.

Nåväl, det är inte mig veckans höjdare går ut på utan allt annat inspirerande som försegår i vårt inrednings -täta land. Det finns så många grymt duktiga där ute och några av dem tycker jag är så roligt att få möjligheten att lyfta i min blogg.

Här följer mina utvalda höjdare:

strenghielm_alcro.autumn.1-1200x1800

Börjar med att lyfta ett riktigt lyckat och inspirerande blogg-samarbete. Det är begåvade stylisten Mari Strengheilm som stylat och plåtat helt fantastiska bilder för Alcro trend i sitt drömlika hus på Dalarö.

Veckans höjdare_Daniella Witte_ 1 Ballingslöv_grå

Ballingslöv visar sitt populära kök Bistro i nya bilder. Färgen Peppargrå (som jag stylat en gång) är populärare än någonsin, men slår ännu inte de vita köken som faktiskt fortfarande står för 80% av deras försäljning.

Veckans höjdare_Daniella Witte_radoron_kaffe

Som en förlängningen på kökstemat och därmed till alla kaffeälskare, kan Råd & Rön meddela att kaffemaskinen De’Longhis Primadonna Elite rankas som den bästa på marknaden. Testerna gjordes på 19 olika helautomatiska maskiner.

Entrance_Vardagsrum

Fortsätter min lista med ett hem som Pella bloggade om i veckan. Inspirerande styling i ljusa varma toner. Tänk vad en rödbrun kvist i förgrunden kan göra för känslan i en bild. Lägenheten är till salu via Entrance.

Anna Malmberg renovering

För alla som går i renoveringstankar och behöver lite inspiration så kan jag tipsa om att duktiga fotografen Anna Malmberg just nu kör en följetång i temat. Anna och hennes man kämpar hårt med deras nya boende som ska vara inflyttningsklart om två veckor…….  Jag vet av erfarenhet hur mycket slit det är så dom kan behöva alla hejarop de kan få. HEJA ER, ANNA!!

Story hotell malmö

Skanska´s satsning Studio Malmö där designhotellet utan reception slår upp dörrarna…… Det omtalade Story Hotell i Malmö hade invigning i fredags, så nu är det bara att boka in sig på en natt eller två!!

AEO_fall_black_daniella witte_portfolio

Årets julklapp? I veckan hade jag en mysig höstlunch med min kära vän Mija Kinning. Vi spånade lite på ”årets inrednings- julklapp” och kom fram till att det nog skulle kunna bli Anna Elzer Oscarson´s hyllade Dancing Dune. Design mer än väl värd det enligt oss!!

IMG_3136

Och slutligen. Den absolut vackraste höstsalladen just nu är komponerad och plåtad av Babes in boyland för Ikea Livet hemma. Med stor sannolikhet smakar den lika gott som den ser ut. Läs receptet här!!

 

/Daniella

 

DELA (120)
PINNA (1)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar