Annons
Annons

Veckans höjdare

Hoppas ni har haft en fin helg?! Söndagen är här och i vanlig ordning väljer jag att lyfta ett gäng höjdare från veckan.

1 WitteBraf_keramiksamarbete

En mer pinfärsk nyhet än den här kan jag nog inte bjuda på.  Så sent som i kväll fick jag äntligen levererat de första delarna keramik som Ann-Katrin Braf drejat fram till vårt unika samarbete som varit på gång ganska länge. Så kul!!

Annons

I samarbetet Witte & Braf, har Ann-Katrin nu tagit fram den oerhört vackra servisen i svart lera som endast kommer kunna köpas i min webbshop. Kollektionen ska bestå av flera delar och väldigt snart kommer den ha premiär. Mer om detta kommer här på bloggen inom kort!!

fantasticfrank-2

Ja, unika objekt är sannerligen det vi alla söker efter just nu.

Hippa mäklarfirman Fantastic Frank meddelade i veckan att dom startar en webbshop med produkter som inte går att hitta någon annanstans. Läs mer om projektet här!

Fritz hansen

Fint och nytt från Fritz Hansen är den här ljusstaken med namnet ”Light tray” . Den ingår i deras accessoar-satsning Objects som hade premiär i början av året. Hos Anette kan ni läsa mer om kollektionen.

kristoferjohnsson-interiors-3fd75030_w2880

Lotta Agaton meddelade i veckan att hon fått det prestigefyllda uppdraget att skapa nästa års trendutställning på Stockholm Furniture fair. Spännande!

112

Inredningsstylisten Annalena Leino har varit en inspirerande kollega sedan jag själv började blogga. För ett par veckor sedan kom hon tillbaka med sin blogg hos Residence magazine efter en tids paus. Där visar hon nu bl.a sina inredningsuppdrag för exklusiva mäklarbyrån Esny. Stilrent och lyxigt!

Color of the year 2017_no

Genom Per-Olav fick jag nys om en inspirerande norsk nyhet. Enligt den norska färgexperten Dagny Thurman Moe så är Earthen brown årets färg 2017. Smakfullt!!

vegoburgare-halloumiburgare-halloumi-recept0D1A8927-2 (kopia)

Jag skippar nu köttet med endast få utvalda tillfällen per år. Hamburgaren, ja den ersätter jag med de här otroligt goda hallomi-burgarna ala Diana. Svårare än så är det inte!

Nu behöver vi alla ta vårt ansvar på riktigt! Vår planets medel-temperatur har stigit med 1,3 grader och detta är nu bara försöka bromsa och balansera med alla krafter vi har. Låt oss göra det tillsammans!!

/Daniella

DELA (83)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar