Annons
Annons

Veckans höjdare

Sitter i skrivandets stund uppkuren i soffan och kan titta tillbaka på en riktigt bra helg faktiskt. Butiken blev väldigt välbesökt under lördagen. Så kul!!  I dag hade jag ledigt och vi tog bilen för en härlig utflykt tillsammans med våra vänner då vi bland annat gjorde ett besök på mysiga Enkla ting.

Annons

Ser nu fram emot en ny vecka som kommer bjuda på ett par roliga styling och foto-uppdrag. Men först kör vi veckans inrednings-höjdare!!

Le Kiosk mattor

Frusna fötter har jag alltid så här års och då kan det behövas ett tillskott av en och annan mysig matta som värmer gott. Dessa unikt handgjorda mattorna är varsamt tillverkade av kvinnor i Sri Lanka och finns nu att köpa hos Le Kiosk.

Le Cou Cou

Den absolut mest inspirerande restaurang-inredningenen finns just nu i New York. Le Cou Cou är bjuder på en magisk interiör i fransk anda. Bilderna är tagna av duktiga Ditte Isager. Oj så fint!!

Processed with VSCO with f2 preset

Snyggaste DIY -projektet den här veckan måste ändå vara duktiga Josefin Hååg´s kökshylla. Lika fin som hennes väl utvalda föremål ovanpå.

Muuto shoot

Att hitta snygga pressbilder av produkter som man gärna skrivit om här är inte lätt. Ett designföretag som ALLTID levererar och lyfter sina produkter i snyggt stylade och vältagna bilder är danska Muuto. Fotografen här är ingen mindre än grymma Petra Bindel.

2 Julstjarna_Blomsterfrämjandet

I onsdags var jag på Blomsterfrämjandets årliga julinspiration. Temat var den klassiska julstjärnan. Denna blomma dömmer man vanligtvis snabbt ut, men efter att ha sett stjärn-floristen Anna Gouteva´s fantastiska kreationer så vände till t.o.m jag till att möjligtvis ge den vita julstjärnan en chans. De bästa julstjärne-tipsen hittar ni här!

skanska_kristin_Lagerqvist-4 (kopia)

En snygg tavelvägg är inte alltid det lättaste att få till. Min inspirerande vän och bloggkollega Kristin visar er hur man gör. Missa inte det!!

/D

DELA (56)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar