Annons
Annons

Veckans höjdare

Höstlovets sista dag, och den satte sina spår med årets första snöflingor i stora dela av landet. Detta gav åtminstone mig en skjuts närmare julen. I alla fall i de förberedande tankarna vad det gäller julklappar, juleljus och värmande drycker…..

Annons

Skärmavbild-2016-11-03-kl.-13.13.59-700x999

Julens klassiker, Blossa öppnar upp 2016 års glögg-säsong i helt ny design, framtagen av The Studio. Den eleganta utsidan ska nu spegla både innehållet och ursprunget på ett tydligare sätt. Stämningsfulla bilder stylade av Lotta Agaton och plåtade av Pia Ulin.

AEO_Trendenserandfriends

Designern Anna Elzer Oscarson och Trendenser gör ett unikt samarbete. Vackra krokier, gjorda av Anna går nu att köpa hos Trendenser & Friends . Det perfekta julklappstipset! Läs mer om deras samarbete här.

Skärmavbild 2016-11-06 kl. 18.24.56

Veckans inspirerande fotograf får för mig bli fantastiskt begåvade Julia Hetta. Poesi i dem mest magiska bilder jag har sett på länge!

Färginspiration_kola

Den mest inspirerande färgen den här veckan, KOLA. Brunt som går över i en varm rostig röd ton. Det är hösten 2016, det!  I fin tolkning gjord av min begåvade bloggkollega Pella för Ikea Livet hemma.

30412159412_a068c6d0fe_o-700x485

Att resa bort en helg för avkoppling och ny inspiration är aldrig fel. Residence nya bloggare Ulrika Randel – Seventeendoors, tipsade om det här supersnygga hotellet. Det ligger i tyska Münster och heter Mauritzhof.

Daniella Witte_prints_november

Och slutligen…….. En sneek peak av det urval av mina egna fotografier som kommer släppas till försäljning snart. Detta tillsammans med den handgjorda keramik som Ann-Katrin Braf och jag tagit fram i ett unikt samarbete, Witte & Braf, får ni se mer av i veckan som kommer.

Njut nu av de sista helgtimmarna, för det ska jag göra!

/Daniella

DELA (100)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar