Annons
Annons

Veckans höjdare

Snökaos, FEL president-vinnare, och fortsatt överbealstning i mitt hjärnkontor…. stress. Veckan har sannerligen svämmat över både här och där…….. Som en uppåt-vägande positiv kraft blev responsen av mitt samarbete med keramikern Ann-Katrin Braf verkligen över förväntan. Så fantastiskt roligt!!

Annons

Så nu väljer jag att spinna vidare i positiva energier. Varför iof vilja något annat ?

”Veckans höjdare”  inleds med ännu ett über-strålande designjobb av Emma von Brömsen. -Hjälpte min mamma med tapeter och färg nyligen och då var det ingen tvekan om att mamma skulle klä sitt gästrum med den här tapeten. Verkligen genial och en av de finaste tapeterna på marknaden, enligt mig.

badda1-892x595 

Hemtex lanserar till våren sängkläder och köksprodukter i mönster av denna briljanta mönsterskapare, med namnet ”Paradisfåglar”,  Duktiga Åsa tog bilderna till pressinbjudan som Studio St Paul stod för. Styling Helene Holmstedt.

Min känsla är att denna kollektion verkligen kommer gå hem i stugorna.

Skärmavbild 2016-11-13 kl. 21.33.14

..och på tal om stugor har nu Historiska hem det här huset till salu. Jag kan inte annat än smälta när en interiör/exteriör andas historia och själ. Glöm trender. Här snackar vi väl ändå hållbart på högsta nivå, eller vad säger ni?

0085-700x933

Såhär i snökaos och inför kommande juletider tycker jag att det känns härligt att ändå få en glimt av vad vi har att se fram emot när allt det där mysiga (och till slut något kvävande) är över. VÅRENS spirande energi och kraft!! Marimekkos vårkollektion ss17 gick rakt in med bilder av Petra Bindel,  som Lotta Agaton stylat. (Vår)-stjärna i kanten där, Marimekko!

ikea-hay-ypperlig-collection-teaser-movie_dezeen_1

Inte så mycket karraktärs-drag av det blå-gula varuhuset i den här bilden. Faktum är att Ikea står bakom den i allra största grad och i samarbete med ingen annan än danska Hay. Grymt spännande att följa var detta bär hän.

Kan tillägga att jag kommer gå på förhandsvisningen av Ikas PS-kollektion 2017 i veckan som kommer. Såå spännande!!

Daniella Witte_finalistlogga_arets_inredningsbloggare

Från en till en annan, ack så mer givande kula…..

I början av veckan avgjordes det vilka 10 som blev nominerade till Elle Decoration Swedish design Awards 2017 ”Årets inredningsbloggare”.

-TACK än en gång bästa läsare!!

Jag blev för andra året i rad en av de nominerade tillsammans med Add Simplicity, Krickelin, Johanna Bradford, Trendenser, 34 kvadrat, Hemma med Helena, Design by Mirelle Stil Inspiration och Anna Gillar. Vilket grymt inspirerande gäng!!

Rösta gärna på din favorit här!

imperial-club-frame-property-london-23

Jag har nämt det mysigaste, här har ni det coolaste huset som är till salu den här veckan. I London. Så snyggt!

amaryllissusannarosen

Lökarna ska ner!! Det här är i elfte timmen men vill du ha blommande Amaryllis till jul ska du absolut sätta ner löken i jord NU.

Den härligt sprakande bilden är tagen av Weronica som förövrigt har en gedigen kärlek till Amaryllis.

 

/D

DELA (55)
PINNA (1)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar