Annons
Annons

Veckans inrednings-höjdare

Det är minst sagt en händelserik vecka som jag lämnar bakom mig. Det märks att hela inrednings-branchen är i full snurr så nu är det bara att ”go with the flow”. Härligt!

Vill dela med mig av några riktigt inspirerande höjdare från veckan.

Annons

plums_Kristin__Lagerqvist-2

Först ut är min underbara bloggkollega Kristin som i senaste utgåvan av Elle Decoration visar upp sitt galet fina hem. Alla fantastiska bilder hittar ni här!

Kan passa på att avslöja att jag och Kristin snart åker på roliga äventyr till Barcelona…. Mer om det kommer snart.

HM_HOME-POPUP_MINI-1232

Jag hade turen att vara i Stockholm precis när HM home invigde sin superfina pop up-butik på Drottninggatan. Det var tydligt att det lagts många timmar på att bygga upp den, och den kändes faktisk mer som en permanent shop än en tillfällig. Hur länge den finns kvar får framtiden utvisa. Fler bilder därifrån hittar ni hos Marie och Anna.

Trendcolor_Oliver Gustav

En slående trendfärg för hösten verkar bli en dov nyans av Burgundy. Senaste veckan har jag sett den i flertalet sammanhang och jag måste säga att den tilltalar mig. Här är bilder som Lotta Agaton bloggade om från Oliver Gustav. Tjusigt värre!

126637_brukimg4-640x853

Kosta Boda kom med ett ordentligt uppsving med nya kollektionen Bruk. En serie glas med inspiration från naturen där form och funktion går hand i hand. Kika in hos Kosta Boda för fler fina bilder.

Studio Ilse Paris

Inredningsmässan i Paris hade sina dagar den här veckan.  Favoriten Ilse Crawford ställer ut och i samband med det har det varit premiärvisning av Studio Ilse´s design-kollektion för Zanat.  Anette som var där beskrev utställningen som hemtrevlig och rofylld, precis som alltid när Ilse varit där och lagt sin varsamma hand.

Editorial home story

Ljust eller mörkt. Att inreda ton i ton är för mig det snyggaste som finns just nu. Det här hemmet ligger i skånska Höllviken och det är Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg som har fångat det på bästa sätt för senaste Elle Decoration. Se fler bilder här!

Med detta ser jag fram emot min första vecka i September. Min månad!

/D

 

 

 

DELA (77)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar