Annons
Annons

Veckans Stilleben | Återvinn vackra detaljer

Det är allmänt känt att vi ökar vår konsumtionsnivå hela tiden. Bara tanken står mig upp i halsen och resulterar i att jag medvetet återvinner mer än någonsin. Vi har så mycket vackert  precis i vår närhet oss som kan bli upplivat genom att bli upptäckt på nytt i nya sammanhang.

Annons

Man kan jämföra det med att lyckas laga en oemotståndlig delikat matrrätt endast med rester som ingrediens.

Still life recycling (1 av 1)Still life recycling detail (1 av 1)Foto & Syling | Daniella Witte

Jag bestämde mig för glas, trä och sten som sedan kryddades med taklök och vitlök. Gick på sakletar-tur, både inne och runt om i mitt hem med fokus på mina redan uttänkta material. Fann det som sedan resulterade i ett stilleben och som jag själv tycker förmedlar så mycket mer än bara döda ting.

Prova hemma så ska ni se att en ”annan” och väldigt skön känsla av nöjdhet infinner sig.

Läste en artikel om några som byggde sitt hus i återvunnet material. Så inspirerande och helt utanför boxen!!

 

Önskar er en kärleksfull helg!!

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar