Annons
Annons

Veckans stilleben | Balkongliv

Balkongen är verkligen ett perfekt ställe för en njutbar stund nu under sommaren. Här kan inreda en sittplats och låta sig bli omfamnad av omfamnad av textilier och härligt gröna krukplanteringar samtidigt som man har utsikt över stad och land.Balkongliv_Daniella Witte

Annons

DW_Urban odling_balkongdetaljerFoto & Styling | Daniella Witte

Betong och terrakotta går alltid bra ihop med det gröna som tillsammans ger en känsla av hemtrevnad. Något jag för övrigt alltid försöker eftersträva i mina bilder.

Gillar stolen Quilt av Jonas Lindvall som är väldigt skön och fungerar lika bra ute som inne. Krukan Tivoli i aluminium är också en favorit och är designad av duktiga duon Stina Sandwall och Nina Jobs för SMD.

 

Bilderna ingår i ett jobb jag gjorde jag till Elle Decoration  Nr 4 och vill du kika på resten hittar du dem här.

 

Ha en fin dag!! /D

 

 

 

DELA (19)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar