Annons
Annons

Veckans stilleben | Behind the scenes

Ja, idag står jag peppar, glad och förväntansfull inför de två sista miljö-bilderna för Sandberg tapeter´s höstkollektion 2015 som jag och Maria kommer skapa under morgondagen.

Veckans stilleben_Behind the scenes 2Veckans stilleben_Behind the scenes 1Foto| Daniella Witte

Ville att ni skulle få en liten förahndstitt…………

Annons

………. och jag kan säga att det är en härlig rustik känsla men ändå med en modern touch.

-Jepp, och samtidigt som det här är en liten ,behind the scenens, får ni det också som ett  helgmysigt ”Veckans stilleben” 🙂

 

Ha en underbar helg!

Kram D

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar