Annons
Annons

Veckans Stilleben – en samling keramik från lådan

Den kändes inte alls värd att ligga nerstoppad i en låda och skräpa, nej så hemskt. Jag som vill att allt ska ha sin plats. Det är min samling keramik i gröna nyanser som jag talar om. I morse åkte de upp ur lådan för att vara med i veckans stillben……

Annons

Daniella Witte_veckans stilleben_låda

Börjar plocka upp det jag har i lådan på mitt ärvda bord från 1800-talet där det ovan redan hänger ett favorit-fotografi av Gustavo Orensztajn från Art Limited . Tänker att det nog ska lyfta min samling. Och grönt, ja gröna kvistar från trädgården måste vara med…….

Daniella Witte_veckans stilleben_keramik4 (kopia)Daniella Witte_veckans stilleben_keramik33

En stund senare har jag ett färdigt stilleben med en blandning av keramik, trä, glas och stål. Det mesta är gammalt och därför krävs det något modernt för att inte känslan ska bli mossig. Ljusstaken från Hay, Flasksiluetten från min shop och de fina glasgranarna, som faktiskt är en av årets juldekorationer hos Bolia.com, fick balansera upp det hela.

Daniella Witte_veckans stilleben_keramik (kopia)Foto | Daniella Witte

Nu önskar jag er en bra dag och en fin helg när den kommer.

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar