Annons
Annons

Veckans stilleben | Frukt som en detalj

I mitt kök finns där alltid ett stilleben i blickfånget. Just nu lyfts det av sköna gröna päron. Inte bara goda utan också förbaskat fina i sin form och färg.

Veckans stilleben_paron i inredningenDaniella Witte_koksinspiration11 (kopia)Foto | Daniella Witte

Har ni kanske lagt märke till att i många stylade inredningssammanhang kan man ofta se dom som en detalj man gärna vill vila ögonen på för en sekund. Inte lika frekvent används ett äpple eller banan, eller hur? Nej, det är verkligen något speciellt med denna droppformade frukt.

Annons

Ha en underbar helg så ses vi igen på Söndag!!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar