Annons
Annons

Veckans stilleben – Koppar som julfärg

På söndag tänder vi det första ljuset. Precis som de senaste åren gör vi det i vår egentillverkade kopparljusstake.

DW_advent_koppar1000wFoto | Daniella Witte

Det är inga stora förändringar som krävs ovanpå mitt svarta skåp för att skapa lite julfint.

Annons

Kopparljusstaken, går så fint ihop med både svart och grönt tycker jag och visst är den snygg året om men till jul ser jag den på ett lite annorlunda sett. Eftersom jag inte är så glad för rött (har inte en enda röd pryl i mitt hem) fungerar kopparn som min perfekta julfärg.

Ljusstaken kan du köpa här!

 

Samtidigt som jag önskar er en stämningsfull helg vill jag tipsa er om några inspirerande adventstips.

Gott till glöggminglet

Julgransljus på nytt sätt

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar