Annons
Annons

Veckans stilleben | Detaljer från köket

Dagens stilleben blev skapat utav en samling saker som stod tillgängligt i köket denna soliga fredagseftermiddag.

Veckans stilleben -köksdetaljer

Jag målade för lite sedan om krukor i olika storlekar som jag gillade formen på, och jag såg att även den här fröken tänkt likadant om samma kruka, kul. Använde själv en stenfärg från Flugger som dom bröt i en grå nyans.

Annons

I krukorna har jag planterat olika kryddväxter som ska stå ute på terrassen men också inne i köket. Timjan har jag nämligen ofta god nytta av i matlagningen.

Veckans stilleben -köksdetaljer 2 (kopia)Veckans stilleben -köksdetaljer 3Foto | Daniella Witte

I fönsterkarmen stod en fullt blommande fransk tulpan som jag knappt hunnit njuta av den här veckan. Den förtjänade verkligen att bli fotograferad där den stod  eftermiddagssolen.

Ha nu en fin helg kära ni!!

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar