Annons
Annons

Veckans stilleben – Färger som tilltalar

Veckans stilleben – mina fargerVeckans stilleben – mina farger 2Foto | Daniella Witte

Just nu ser jag att mitt hem sakta men säkert börjar gå emot mer färg och inte så skarpa kontraster . Toner av grått, blått, aubergine och grönt tilltalar mig och det blir mindre inslag av grafiskt svart och vitt även om de självklart finns kvar.

Annons

Den gröna vattenkannan är en favorit som jag köpt hos Betonggruvan.

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar