Annons
Annons

Veckans stilleben | Mitt senaste köp

Dockhuvud

Foto| Daniella Witte

En av Lisa Hammar´s en aning mystiska, men ack så underbara ”Rakudolls” fick mig till omedelbar förälskelse härom dagen. När jag känner så innerligt för en sak kan jag mycket väl investera direkt eftersom jag vet att det inte händer så ofta 😉 Nu har den fått en fin plats på en bokhög nära min nymålade vägg…..

Annons

Det är Olsson Gerthel som säljer dessa fina huvuden. Har du vägarna förbi Malmö kan jag rekommendera dig att ta en sväng inom butiken. Alltid lika fint!!

 

Kram D

 

 

 

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar