Annons
Annons

Veckans stilleben |Skapa vårfeeling med enkla medel

Genom den här veckans stilleben vill jag förmedla en en härlig dos vårinspiration till er läsare. Stylisten Tina Hellberg tillhör en av mina favoriter då hon alltid på ett ärligt sätt lyckas skapa en fantastisk känsla i sina verk. Dagens bilder är ett av många bevis på det.

Annons

Gronarum_kok_ahlens_Stylist Tina hellberg

Vackra flaskor blir ännu finare i kombination med ekollon i vatten som slagit rot. Och skärbrädor i olika material och former tröttnar vi inte på i första taget. Dem ger en gedigen och härlig känsla till köket.

Gronarum_Sovrum_Ahlens_Styilist Tina HellbergGronarum_vaser_ahlens_Stylist Tina hellbergFoto: Stellan Herner för Åhlens

Gröna blad, krispiga vaser och ljusa fräscha textilier. Ja, det och en god grön macka att mumsa på är faktiskt allt som behövs för att skapa sig lite skön vårfeeling hemma.

Alla produkter finns på Åhléns just nu!

 

 

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar