Annons
Annons

Veckans stilleben | Smycka odlingsbordet

Mitt planterings-bord börjar äntligen ta form.

Vi byggde väldigt spontant ett plank på en fin plats i morgonsol förra sommaren. Det eftersom vi ville skapa en yta att vistas vid frukost och lunch under sommartid.

Annons

Planket hade oanad potential till mer än den funktion vi hade tänkt det till. På andra sidan frukostbordet visade det sig bli en perfekt yta för ett efterlängtat planteringsbord med plats för kruksamlingen, jord och verktyg.

Veckans stilleben - Odlingsbord 3Veckans stilleben - Odlingsbord 2Veckans stilleben - Odlingsbord 4Veckans stilleben - OdlingsbordFoto | Daniella Witte

Eftersom jag påbörjade projektet nyligen är jag inte helt i fas till att visa allt för er. I dag plockade jag krispiga tulpaner från trädgården som sätter färg och piffar upp det ofärdiga. De är försiktigt placerade i glasflaskan som är fylld med lite vatten på botten. Vilket smycke det blev!  Tänker att de ska hålla sig där ett bra tag tack vare de kylslagna nätter vi fortfarande har.

Sol till er!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar