Annons
Annons

Veckans stilleben | En vit tulpanhyllning

Kommer på mig själv att ju gråare, regnigare och blåsigare det är ute, desto vitare blir mina bilder. Ett bevis på att jag går väldigt mycket på dagsform och känsla.

Veckans stilleben - Tulpanens dag detaljVeckans stilleben - Tulpanens dag1Veckans stilleben - Tulpanens dag detalj 2Foto | Daniella Witte

I dag hyllar jag tulpanens fina eftersom det är tulpanens dag. Det  gör jag med en vit styling då jag som sagt verkligen törstar efter ljus just nu. Blommorna är vackra oavsett om dem är överblommade eller helt nya och en blandning av dem skapar en intressant harmoni tycker jag. Det härliga med tulpaner är att det finns i så många olika färgställningar och det är väl därför de också är så populära. Åsa på bloggen Flowers and Feasts visar en annan fin variant med ett vackert jordnära uttryck.

Annons

För att skapa liv i ett vitt stilleben gäller det att jobba med olika strukturer och material. Jag har bland annat använt mig av glas, papper, porslin och vitmålat trä som tillsammans lyfter varandra.

Köptips:

Stora äggliknande pappkrukor, från Serax, Glaskupan är från danska The travelling band. Plexilåda och provrör i glas kommer från House Doctor. Uggla-vas är  från Serax, liksom de tunna porslinsfaten och de två söta fåglarna. Printen på väggen är av Pernille Folcarelli.

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar