Annons
Annons

Veckans stilleben |Ett fyrfaldigt leve för våren

I dag hyllar jag våren i min studio med krispiga gröna blad och en god kopp kaffe som jag bryggt i min nya lyxiga singel-kaffebryggare från The Coffee Registry.

Veckans stilleben_ VarstamningVeckans stilleben 4Foto | Daniella Witte

I kväll blir det en traditionsbunden valborgmiddag med vänner följt av ett sprakande Majbål här på gården. Varje år är det verkligen något speciellt med den där brasan, när elden slår höga lågor och musiken ljuder ”Vintern rasar” i bakgrunden. Dramatiskt men samtidigt så himala fint och mäktigt.

Annons

En sak är säker i alla fall och det är att våren verkligen är väl värd att fira. Hurra!!

Glad Valborg allesammans!!

/Daniella

VILL DU HA MER KAFFE? LÄS MER:
En skånsk kaffeoas
Stockholms bästa kaffe

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar