Annons
Annons

Veckans stilleben | Vårgrönt på trappan

Varfint pa trappan 1

Inspirationen till den här veckans stilleben kom när jag en stund i dag tog mig en välbehövlig paus i den tidiga vårsolen. Kom då och tänka på dessa bilder  som jag gjorde för Ikea Livet hemma vid samma tid i fjol…… Bilderna är tagna en morgon hemma hos våra vänner och personligen gillar jag mycket det enkla, lite söta stillebenet på bänken framför den maffiga och vackra entrétrappan till deras underbara sekelskifteshus.

Annons

När jag ser bilderna känns det som det är ett fint tillfälle i helgen att rycka bort barrväxten utanför dörren och ersätta den med krispiga vårtecken, eller vad säger ni?

Varfint pa trappanVarfint pa trappan 3Varfint pa trappan 2Foto Daniella Witte

Det förutsätter såklart att det är hyfsat frostfritt, vilket vi i Skåne nästan har nu. Nja, i alla fall längst in mot huset. Det gäller att välja de vårlökar och och gröna blad som tål en ev. minusgrad. Oavsett är våren här snart, var så säkra 🙂

5 tips på frosttåliga vårblommor:

1. Krokus

2. Pärlhyacint

3. Pensé

4. Narcis

5. Fikonträd (vissa sorter tål ända ner till 15-)

 

Ha en god och fin helg nu!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar