Annons
Annons

Veckans stilleben | Vintervitt

Hoppas ni har haft en mysig jul.

Vi har haft det både bra och avslappat vilket jag uppskattar mycket. I dag har jag njutit extra av att gå i pyjamas till klockan ett och bara greja lite här och där. Resultatet av det blev  bland annat ett vintervitt stilleben i fönsterkarmen med endast gröna krispiga blad som kontrast .

Annons

Veckans stilleben vintervitt 2Veckans stilleben - vintervittFoto | Daniella Witte

Inspirationen till det vit-vita fick jag främst av det vackra vädret vi har här i Skåne nu. Inte mycket snö föll i går natt men det lilla tillsammans med skön sol räckte gott och väl för en skön mellandagsstämning.

Nu ska jag njuta vidare denna dag med att tillsammans med familjen laga något gott till kvällens middag. Diana bloggar om goda maträtter man kan laga med resterna från julbordet, undrar om vi inte ska gå på ett av hennes tips.

 

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar