Annons
Annons

Veckans tre bästa

Hej fina ni!! Härligt med fredag, eller hur? Senaste tiden har varit galet stressig men i dag kan jag för första gången på länge andas normalt och faktiskt enbart tänka på de saker som förgyllt min vecka. Ville därför dela med mig av mina tre bästa utöver min radiodebut då, som ju också var en positiv upplevelse i dessa fullspäckade tider.

Annons

veckans tre favoriter_bittekairand

På Söndag bär det av till Stockholm där jag och Maria checkar in på Berns för att sedan ha tre dagar fyllda med fest, glamour och inspiration. På måndag kväll får vi äntligen reda på vem som blir årets bästa inredningsbloggare när Elle Decoration håller sin årliga Design Award – gala. Åå, så spännande det ska bli!! 🙂

Jag har under veckan börjat lägga fram vad jag ska ha med mig i klädväg. Åkte i måndags till Malmö och gick inom Bitte Kai Rand som förgyllde min dag med bl.a en fantastik klänning som jag kommer ha på mig galan till ära.

veckans tre favoriter_lampor

Grymmaste fyndet den här veckan hittade jag hos Lauritz. Coola vintage lamporna från Louis Poulsen. De var planerade till vårt gästhus men nu känner jag att de nog får stanna här inne. Gillar dem massor!!

veckans tre favoriter_blommor

Och nog det bästa av allt som hänt den här veckan. En helt ljuvlig överraskningsbukett från den här fina tjejen. En lyckönskning inför bloggtävlingen. Jag har inte ord för hur mycket den buketten värmde i hjärtat. Tack så jätte mycket Anette!!

Ha nu en riktigt skön fredag allihop!!

Kram D

 

DELA (25)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar