Annons
Annons

Vi mötte våren i Amsterdam

I helgen åkte vi med våra vänner och mötte våren i Amsterdam. Ingen av oss hade varit där innan och hade inte heller några speciella förväntningar mer än att det förmodligen skulle vara en riktigt härlig stad. Vi blev inte besvikna!!

Annons

Amsterdam_broarnaAmsterdam_husen

Direkt när vi kom fram åkte vi till vårt boende för att lämna in väskorna, innan vi hoppade på en båt i närmsta kanal. Det är förresten inte helt lätt att hitta prisvärda hotell i Amsterdam så jag kan verkligen rekommendera det vi hyrde.

Åker man båt som vi gjorde får man se väldigt mycket av stan samtidigt som man kan välja att hoppa av och på där man känner. Detta passade oss super!!

Alla dessa fantastiskt charmiga hus fanns i hela stan. Dem tillsammans med kanalerna, de smala gränderna och alla trevliga människor satte verkligen karaktären på hela upplevelsen.

Amsterdam_grabbarnaAmsterdam_tjejerna

Vi åkte med våra goda vänner Emma och Jens, som vi känt sedan väldigt länge. Det är så kul när man känner att man trivs ihop även när man reser. Det har varit många skratt, tokigheter och en hel del öl i solen 🙂

Amsterdam_DroogAmsterdam_Mobilia interior_emmaAmsterdam_Mobilia interior

Foto | Daniella Witte

Jag lutsade runt sällskapet efter lite adresser med min mobil-GPS. Vi hittade till en hel del trevliga butiker. Droog och Mobilia woonstudio var två av dem som jag varmt kan rekommendera för den design-intresserade.

För övrigt var där flera vintagebutiker och massor av mysiga fik och restauranger som också var bra. Kvällstid besökte vi De Hallen och The Duchess. Båda grymt trevliga men i helt olika stil. Kul att testa lite olika atmosfärer tyckte vi!!

Ja, det var verkligen en riktgt härlig helg vi fick. Den kommer jag leva på ett bra tag känner jag!!

/D

DELA (48)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar