Annons
Annons

Vi överraskade med trädgårdsbröllop

Precis som VI nästan alltid är och lever,  så skedde även detta sådär spontant utan för mycket eftertanke och krusiduller. Efter snart 16 år tillsammans slog vi till med bröllop i trädgården mitt under vår älskade son´s 11-års kalas!!

Annons

Bröllopsparet Witte 2

Brollopsparet Witte 4

Bröllopsparet Witte 3

Bröllopsparet WitteFoto | Maria Rubin

Och lika spontant som det var, lika överraskade blev vår familj. Ingen visste något förutom våra väldigt goda vänner Maria och Håkan som som var där och hjälpte oss till en lyckad ceremoni!!

Lyckliga kramar från mig!!

Ps. Tack Ylva för fina ”tattoos”. LOVE var ämnad för mig i kväll Ds.

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar