Annons
Annons

Vilda, vackra & lyckliga!

Det blommar (1 av 1)

Det blommar (3 av 1)

Det blommar (2 av 1)

Foto: Daniella Witte

 

Plötsligt sprack himlen upp efter det välbehövliga regnet som varit i dag. Genom fönstret kunde jag riktigt se hur bra trädgården mådde i sin krispighet. Jag såg också vilka fantastiska blommor som slagit ut…………………på tio röda hade jag famnen full med mig in och nu står de där vilda, vackra och lyckliga.

Annons

Lägg märke till hur de tar sig fint till svart och vitt!

 

Kram Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar