Annons
Annons

Vilka blir årets kryddväxter?

Lite färska kryddor brukar jag alltid plantera ute på terrassen. Gott till grillat och kalla såser. Frågan är vilka jag ska välja i år?

Daniella´s trädgård | Kryddor nyFoto | Daniella Witte

Tycker alla kryddor är så himla vackra som de är men känner ändå att mitt val i år ska falla på vad jag ska använda de till.

Annons

Har ni några favoritkryddor som ni inte kan vara utan sommartid? Dela då gärna med er av era bästa tips. Ingen annan än jag skulle bli superglad 🙂

Kram Daniella

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar