Annons
Annons

Vinterväsen | Ett minne blott

DW_forsta_frosten_LU

Foto | Daniella Witte

För en vecka sedan var jag ute och fångade den första vintern i ett magsikt morgon-ögonblick. Solen sken sina först morgonstrålar. Det knakade under skorna och bara ett fåtal bilar hade vågat sig ut på vägarna………

Annons

……….i skrivandets stund smattrar regnet tungt mot rutan och jag ser åtminstone för den här gången vintern som ett minne blott. Hoppas du kommer tillbaka igen, vackra väsen!

/D

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar