Annons
Annons

VIPP | Blomsterverkstad

DW_vippflower (1 av 1)

vipp_blomsterverkstad (1 av 1)

Förra veckan spenderade jag en hel dag i Köpenhamn och Vipp´s flaggskepps-butik mitt inne i centrum. Jag var inbjuden dit på ”blomsterverkstad” som bloggare och stylist tillsammans med 12 andra från delar av Europa. För mig både kända och okända. Här ser ni Anna och Annaleena som roligt överraskande var där och som jag träffat tidigare.

Annons

 

vipp_blomsterverkstad (2 av 1)

DW_vippflower (2 av 1)

DW_vippflower (3 av 1)

Foto | DaniellaWitte

 

Speciellt inbjuden var duktiga Louise Moestrup som är en känd blomsterdekoratör i Danmark. Hon höll workshop för oss och efter det fick vi blomster-styla tre bilder i VIPP-miljö. Jag gjorde mina tillsammans med det duktiga Holländska teamet April & May studio och fick då också plötsligt nya fina kontakter i branschen. Ett smakprov på våra stylingar ser ni här men snart släpps de ”riktiga” bilderna som Vipp´s inhyrda fotograf tog.

Kvällen avslutades med en god middag från Vipp´s eget kök i trevligt sällskap innan det var dags att åka hem, nöjd och glad!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar