Annons
Annons

VITT är vitt helt enkelt

Trots den heta trenden med mörka och mustiga toner på både väggar och i möbler så kommer vitt ALLTID vara rätt.

mateus_180klarbmateus_204klarb

Foto Kristofer Johnsson | Styling Daniella Witte

Det här är en fortsättning på de bilder som jag stylade för Mateus porslin. En nästan helvit styling men med mycket struktur och endast några fåtal naturliga kontraster.

Annons

Dessa bilder är ett par av mina favoriter och var dessutom väldigt kul att skapa  🙂

Ha en härlig lördag!

/D

DELA (31)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar