Annons
Annons

Vykort från Krakow

Här kommer en liten hälsning från Krakow där jag spenderat helgen tillsammans med min man och våra goa vänner Maria och Jonas.

Krakow är en vacker stad med mycket historia. Vi har under dessa dagar verkligen njutit av stadens bästa sidor.image

Annons

Varje Söndag är det loppisar på ett par ställen i stan. Vi var där och spanade in utbudet….

imageSom sagt präglas stan av en historia som känns väldigt påtaglig vart man än går. Här är den judiska kyrkogården som var hela 4 hektar stor. Kuslig, men samtidigt också väldigt vacker där den låg inbäddad i grönska, och fylld av sjungande fågelkvitter.imageimageVi är alla väldigt intresserade av god mat och dryck. I de judiska kvarteren hittade vi de bästa restaurangerna. Otroligt välsmakande med bästa service och för nästan oförskämt lite pengar.

Att åka bort några dagar för att möta en helt annan kultur tillsammans med de man tycker om, inspirerar mig så. Det sätter fart på sinnena och ger mig mycket värdefull energi som stannar kvar länge.

Kram D

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar