Annons
Annons

Vykort från öarna

Varma hälsningar från en av öarna. Det var planerat en nyårs-semester tillsammans med goda vänner som ledsamt nog blev sjuka och fick stanna hemma.

Det blev till att ställa om och trots allt njuter vi till fullo av Gran Canaria som levererar välbehövlig sol och värme men också fina upplevelser utöver strandlivet.

Annons

IMG_3731IMG_3751

Bilturen norrut gav oss en helt annan sida av ön. Bergen var täckta av den finaste grönska och efter ett kort besök i mycket trevliga Las Palmas tog de snirkliga vägarna tog oss till den unika och mysiga  1500-tals byn Teror uppe i bergen.  Den vackra vyn utöver bergstopparna fotade jag på vägen dit.

IMG_3734IMG_3733

Ett par timmar i Maspalomas med sin unika ökenstrand. En naturupplevelse som fick barnen till att för en stund känna att dem var i världens största sandlåda. Mycket populärt!

IMG_3735IMG_3748 IMG_3749

Vi traskar helst ner till Amadores-stranden för den är den trevligast och har de finaste färgerna.

IMG_3750IMG_3736

Foto | Daniella Witte

Killarna njuter av det varma klimatet.

Vi bor på en bergstopp, i gränslandet mellan Puerto Rico och Amadores.

Underbart solbadande som hela familjen njuter av lite extra med tanke på de väderförhållanden som är hemma just nu.

Varje dag ges massor av möjlighet till fin motion. Jag och Fredrik tar den bästa morgonjoggen ner från bergsknallen, längs havet och upp igen längs det stupande berget. En kontrast till platta Skåne så i dag känns det i ”sätet” om man säger så.

När vi är här passar såklart även på att träna inför vårens lopp!!

Kram D

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar