Annons
Annons

Vykort från Portugal

imageHej från Portugal och den underbara lilla badstaden Cascais. I dag anlände vi till denna fantastiska del av  landet.

imageimageIphone foto | Daniella Witte

Vi hyr en gammal men nyrenoverad lägenhet som ligger väldigt bra med närhet till strand och restauranger.

Annons

Så här första dagen kan jag inte känna annat än att allt här ger mersmak och bara är så himla charmigt.

Kram D

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar