Annons
Annons

Vykort från Skåne

Hej! Hoppas ni har haft en riktigt fin Påsk. Jag måste säga att jag verkligen har tagit mig den vila och avkoppling jag innerligt behövde och det känns så himla skönt att för en gång skull lyssnat på sig själv istället för göra ”det man borde” gjort…….

Annons

Daniella Witte_skymning_hoor (kopia)Foto | Daniella Witte

I dag var vi hos min kära mamma på påskmiddag. Dagen var ljuvlig och på vägen hem kunde vi beundra den här vyn. Ett perfekt vykort till er från mig och en fantastisk vårkväll i Skånes mitt.

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar